четверг, 21 июня 2018 г.

 15 червня 2018 року вчителі історії та правознавства усіх навчальних закладів міста зустрілися в багатопрофільному ліцеї на черговому засіданні міського методичного об'єднання.

Засідання відбулося за планом:

1. Підведення підсумків діяльності ММО вчителів історії та правознавства в рамках роботи над ІІ етапом ЄМТ в 2017- 2018рр. https://docs.google.com/presentation/d/1ZguLXncFt3JORWRxOS7_cLauxSCWM9c-xjVBN6yG2Co/edit#slide=id.p1 
2. Реалізація змісту та вимог нового Державного стандарту повної загальної середньої освіти, нових навчальних програм з історії та правознавства.
3. Круглий стіл "Нові підходи до вивчення історії та правознавства в умовах реалізації Концепції НУШ: думки, реалізації, преспективи".
4. Про перспективний план роботи ММО на 2018-2019 рр.

Керівник ММО Цьомко В.С. ознайомила колег із проведеними заходами в рамках роботи над ІІ етапом ЄМТ ММО 2017-2018 н. р. вчителів історії та правознавства.
Вчитель історії та првознавства ЕБЛ Щербина Я.А.висвітлила питання реалізації змісту та вимог нового Державного стандарту повної загальної середньої освіти, нових навчальних програм з історії та правознавства в 5-9 класах. 
Колеги поділилися думками, досвідом та перспективами діяльності в умовах реалізації Концепції НУШ.
Члени ММО обговорили тематику та форму проведення заходів на наступний 2018-2019 н.р. З цією метою буде використане діагностичне анкетування вчителів історії та правознавства.








Комментариев нет:

Отправить комментарий