вторник, 16 сентября 2014 г.

Нарада вчителів 6 класів


Інструктивно-методична нарада для вчителів історії шкіл міста, які викладають предмет в 6 класах була присвячена темі "Викладання інтегрованого курсу «Всесвітня історія. Історія України» в 6 класі відповідно до вимог нового Державного стандарту повної загальної середньої освіти".
Радимо ознайомитися з матеріалами наради.
План наради
1. Здоров’язберігаючі технології на уроках історії (мультимедійна презентація)
2. Рекомендації щодо організації навчально-виховного процесу на уроках історії у 6 класі загальноосвітніх навчальних закладів у 2014/2015 навчальному році (лист МОН України від 29.08.2014 №1/9-4333:
-  вирішення проблеми забезпечення підручниками 
-  загальні вимоги до уроків в 6 класі 
-  особливості проведення практичних робіт відповідно до програми з предмету (Перелік матеріалів для проведення практичних робіт). 
3. Практична робота «Реалізація особистісно орієнтованого, діяльнісного та компетентнісного підходів при проведенні практичних робіт» (з використанням матеріалів підручників 2014 року для 6 класу авторів: колективу на чолі з Пометун О.І. та Бандровського В.Г., Власова В.С.) Основні вимоги до уроку історії в 6 класі
4. Сучасні технології на уроках історії (квести, приклад: https://www.youtube.com/watch?v=bqLxQq3O-BU, презентації з анімацією, приклад: http://www.powtoon.com/show/bE0NZauPn9z/
5. Різне: 
- участь у заходах, присвячених Дню партизанської слави, 70-річчю визволення України від фашистських загарбників; 
- участь у обласному турнірі юних правознавців; 
- участь у заходах Року квестів, 
- організація роботи з візитками на Заповікі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий